Avaliações de Jeruzalem Laren

Avaliações recentes

4.0
Renée
Hoje

We hadden kapsalon besteld met aardappelschijfjes en knoflooksaus. Bij het ophalen kregen we te horen dat er geen aardappelschijfjes waren, op zich geen probleem. Echter thuis kwamen we er achter dat we ook geen knoflooksaus hadden gekregen, waar wel voor was betaald, we vonden het niet de moeite waard terug te gaan voor alleen de saus. Verder was het eten zelf goed, en om de aangegeven tijd klaar.

Anja Dijkerman
19 novembro 2022

Helaas ontbrak het broodje bij het broodje döner.

Weenk
17 novembro 2022

Het eten was lekker, alleen hebben we een verkeerde pizza ontvangen..

PB
5 novembro 2022

Eten prima, maar bestelling was niet compleet. Friet ipv aardappeltjes (gebeurt vaker) en 2 pita broodjes te weinig. Beetje slordig.

Beaudine Dellink
23 outubro 2022

Eten was goed maar we hadden alleen een kleine shoarma gekregen ipv een grote

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vennink
16 outubro 2022

Heerlijk gesmaakt bedankt . Gr.Han

De Jong
16 outubro 2022

Heerlijke verse pizza met dunne bodem!

Gerrit
9 outubro 2022
HB
24 setembro 2022

Teleurstellend, weinig waar voor je geld

Janssen
10 setembro 2022

Goede, lekkere pizza’s

Irma Hek
17 agosto 2022

Vlotte bestelling en bezorging Saus: klein portie tov de prijs

Peter Memelink
15 agosto 2022

Na lange tijd wat besteld omdat de keer daarvoor bar slecht was. Maar dit keer was het prima, het was optijd. En perfect warm. En smaakte weer goed.

Peter
14 agosto 2022

Heerlijke Lasagne en goede bediening

Jon van Straaren
31 julho 2022

De bestelling was netjes op tijd klaar. De kapsalon was heerlijk. De pizza’s waren helaas wat minder rijk belegd. De bodem was goed maar de korst/rand was te dik en niet gaat genoeg naar mijn inziens. Jammer anders was er een hogere score.

Leendert
31 julho 2022
Anoniem
22 julho 2022

Prima

Jan de Vries
21 julho 2022

Lekkere lasagna, smakelijke shoarma en de lekkerste friet uit de omgeving.

Sabine
18 julho 2022

Goede pizza!

H
3 julho 2022

Goed eten en goede service

Rick
3 julho 2022
PB
2 julho 2022

Kwaliteit en bezorging prima maar broodje vergeten deze keer. Dat is jammer

P ridder
2 julho 2022

Was lekker

Dennis
12 junho 2022

Lekker eten, voldoende keuze, snellle bezorging en vriendelijk personeel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B Rattink
31 maio 2022

perfect.lekker eten.snel bezorgd.zeker voor herhaling.

BS
28 maio 2022

Het smaakte heerlijk en het was makkelijk bestelt via de app en op juiste tijdstip klaar.

Vermeulen
21 maio 2022

Er zat volgens ons geen uiensaus bij maar saus die brand in je strot, dit heeft wel onze pizza een beetje verpest

Wittenberg
15 maio 2022

Het eten smaakte goed en was snel geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
13 maio 2022
HStegeman
8 maio 2022
Gre
27 abril 2022

Heerlijke pizza’s!

As
9 abril 2022
Almat
7 abril 2022

Smaakte perfect!

Theo Beumer
3 abril 2022

Eten was weer lekker zoals wel vaker, echter dit keer was het niet zo warm. En dat was wel jammer.. Oest wat langer wachten dan normaal, maar dat is niet erg.

Anna
1 abril 2022

Wederom heerlijk eten en top bezorging!

Berto Kobes
27 março 2022

Kwaliteit van het eten is prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
20 março 2022

Alles op tijd en punctueel bezorgd. Het eten was verrukkelijk. Prima. 👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L
9 março 2022
Herma van den Enk
26 fevereiro 2022

Lekker gegeten. Een broodje shoarma en döner schotel speciaal met kaas

Marcel
25 fevereiro 2022
Leonie
14 fevereiro 2022
Gerrit Kappert
13 fevereiro 2022
Heslin
6 fevereiro 2022

Helaas erg kleine porties ivt de prijs. Bodem bambino pizza was niet gaar. Pasta viel tegen. Voorheen altijd goede ervaringen

Smits
17 janeiro 2022

Keurig gebeld dat bezorger adres niet kon vinden.Op tijd, maar wel eenling afgekoelde pizza. Sorry, maar nog nooit zo'n slechte pizza gegeten! Niet te snijden, deeg was niet om doorheen te komen en veel te dik. Toppings werkelijk smakeloos. Geen aanrader dus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemiek de Goeij
16 janeiro 2022

Het eten was heerlijk en netjes op tijd. Enige, kleine minpuntje: het bakje met de salade zat niet goed dicht, waardoor de sla door de hele plastic tas heen lag ;).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
12 dezembro 2021

Lekker eten en grote porties!

Lisa
10 dezembro 2021

Anderhalf uur op de bestelling gewacht. Bezorger was vriendelijk. Helaas geen stokbrood met kruidenboter bij de pasta geleverd zoals beloofd, pasta kon wel wat zout gebruiken. Aardappel schijfjes ipv friet zoals gevraagd en geen mayonaise bijgeleverd zoals besteld.

Stegeman
5 dezembro 2021

Was goed verzorgd,ook lekker warm

Anita
21 novembro 2021
Marc Oudenampsen
20 novembro 2021

Was weer prima en snel klaar

Dennis
19 novembro 2021

Al een aantal keer eerder besteld. Heerlijke pizza's en shoarma. Ruime keuze met goede prijzen. Vriendelijke bezorgers. Ga zo door!

Bargeman
30 outubro 2021
Jaap
25 outubro 2021

Superlekkere pizza's!

An
24 outubro 2021

Snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tanja
16 outubro 2021
Peter
16 outubro 2021
Rattink
16 outubro 2021

lekker eten. alles zoals besteld.snel geleverd.doen we zeker nog een keer.

Ronnie
10 outubro 2021

De bestelling is vaak wel 5 tot 10 minuten later klaar dan de status e-mail aangeeft bij afhalen maar het eten is altijd goed en de portie grootte is ruim voldoende.

Ad
2 outubro 2021

Zeer lekker en goed op temperatuur.

Ruth
26 setembro 2021

Duurde helaas erg lang, meer dan een uur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tjerk
26 setembro 2021

Slechte dag vandaag Eten kwam een half uur te laat Het was koud en ook nog te weinig geleverd Maar prima opgelost korting gekregen en eten nog na geleverd super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adjo Verdick
24 setembro 2021

Heerlijke Calzone gegeten die heel snel gebracht is.

Tenhave
19 setembro 2021

Prima was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bargeman
18 setembro 2021
Douwe
18 setembro 2021
Paul
18 setembro 2021

Was OK!

Janet
12 setembro 2021

Heerlijk gegeten !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rick
12 setembro 2021

Spaghetti zat géén smaak aan en was koud. Broodjes waren niet goed gekruid alles lag ernaast en bleef er niet op zitten.

Peter
10 setembro 2021
Haan
9 setembro 2021

Geen vis pizza, dus na telefoontje van Jeruzalem andere besteld. Hele hele dikke bodem en de vulling is waarschijnlijk er onder weg in bezorging afgewaaid! 2 pizza’s bezorgd binnen 1,8 km voor zo’n totaalbedrag? Echt he, de vogels waren blij met zulke broodkorsten…. Toch een goed doel (vogeltjes) voorzien van eten.

Plat
29 agosto 2021

Geen vijf sterren omdat het ons opviel dat de porties bijna gehalveerd lijken te zijn, met de smaak is niets mis.

Herbert Meuleman
23 agosto 2021
Anna
19 agosto 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd.

Anoniem
8 agosto 2021

Lekker eten en netjes verzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koos
7 agosto 2021

Vanavond een heerlijke pizza gehad. Om 18 uur besteld, maar een half uur moeten wachten. Dit vinden ze normaal, maar volgens klopt er dan iets niet in de planning. Blikjes frisdrank aangeboden en de fooi hoefde niet. Maar dat wilden we niet. De horeca heeft het al moeilijk genoeg gehad.

Inke
1 agosto 2021

De pizza kwam 45 min later dan de geplande tijd. Ondertussen al gebeld de pizza’s zaten naar mijn gevoel nog niet eens in de oven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
27 julho 2021

erg goede service

Bargeman
14 julho 2021
van den Enk
11 julho 2021
Joost
27 junho 2021

Zwaar onderbelegd op een kant en klare bodem. Jammer.

Swenne Bijzet
17 junho 2021

Lekkere pizza's! Bij de donorpizza misten we de knoflooksaus.

Peter
14 junho 2021

Eten was wederom goed, alleen denk ik dat minimaal voor 20 euro aan eten bestellen veel mensen afschrikt.

Hein
12 junho 2021

Helemaal top, optie bezorgd ruime portie en heel smakelijk

Ronny
9 junho 2021

Super

Tenhave
23 maio 2021

Eten was te vroeg een half uur waren ook nog niet thuis als je een tijd afspreekt hou je daar rekening mee dat was jammer,maar was wel erg lekker groet erik en diny ten have .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dave
17 maio 2021
Johan
14 maio 2021

Prima pizza

Dommerholt
13 maio 2021

Veel te laat gereed. 18:55 uur in plaats van de afgesproken afhaaltijd van 18:30 uur!

M.Lafleur
12 maio 2021

Prima pizza's!!!

A. Plat
9 maio 2021

Het was weer heerlijk. Goed gekruid zowel het vlees als de aardappels en patat. We misten de appel komkommersalade van de vorige keren.

oscar
9 maio 2021

de kapsalon was geweldig. goede smaak, kwaliteit ingredienten. en de service was zoals altijd goed in orde.

de Haan
27 abril 2021
Joke van Heusden
20 abril 2021

Heerlijke pizza! We hebben gesmuld. Alleen mag de bodem wat steviger maar de smaaknwas perfect!

Loes
19 abril 2021

Online besteld, het zou eerst een uur duren voordat ze konden bezorgen. Opeens kregen we een update van de bestellingstatus en toen waren ze er met 15 minuten! Pizza's waren lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
14 abril 2021

Mooi op tijd en goed van kwaliteit en temperatuur!

Rob
10 abril 2021

Helaas de pizza geplet door de schotels die er bovenop stonden. Alle vulling zat tegen de deksel. Verder weer erg lekker.

RJ
2 abril 2021

Top eten en goede service

jo greutink
29 março 2021
JHB
22 março 2021
Roger
20 março 2021

De eerste keer dat we hier eten halen. Online besteld en betaald. Fijne bestelsite, uitgebreide keuzemogelijkheid. Goed opgezet. Twee pizza's besteld : hawaii en kapsalon. Pizza's waren goed, de kapsalon verrassend lekker. Hadden we nog niet eerder gehad. Op de hawaii had wat meer ananas gemogen, maar was ook goed. De heer achter de toonbank( denk de eigenaar ) was vriendelijk. Al met al, een fijne zaak.

Inge
19 março 2021

Prima

Wilma
14 março 2021

Pizza’s waren overheerlijk, spareribs smaakte prima, ze konden nog wel ietsje langer op het vuur staan dan waren ze super gegaard.

berrie
14 março 2021
Rob
14 março 2021

Het was weer heerlijk!

Paul
7 março 2021

prima op tijd, warm, lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther van Drie
2 março 2021

Goede service lekker eten!

André Petersen
17 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten, schotel kip shaslik en kip Döner ruime portie’s vlees en netjes verpakt. Een aanrader en wij komen zeker terug.

RenS
14 fevereiro 2021
Melany
12 fevereiro 2021
Johan Vonkeman
8 fevereiro 2021

zaterdag een bestelling gedaan. Helaas een stroomstoring bij Jeruzalem. Werd daar direct netjes over gebeld. Ben benieuwd wanneer ik de betaling teruggestort krijg. met vriendelijke groet, Johan Vonkeman

Patrick
23 janeiro 2021

Tijdig geleverd lekker eten voor een goed prijs. Een aanrader dus.

Ad
22 janeiro 2021

Zeer lekkere pizza,s

Vincent
16 janeiro 2021

Het eten was mooi op tijd. Kreeg keurig een mailt dat de bezorger onderweg was. Het eten was prima.

cobadeus
16 janeiro 2021

Pasta was ok, niet bijzonder. Bezorging en service heel goed.

RenS
10 janeiro 2021
Wim Hakkert
8 janeiro 2021

Pizza was behoorlijk vet. Rest was goed.

Herman
6 janeiro 2021

Eten was prima, levering op tijd. Alleen jammer dat de bestelde uiensaus niet is meegeleverd.

Ilbrink
4 janeiro 2021

Vriendelijk en goede kwaliteit.

Gertjan
24 dezembro 2020
Guus
19 dezembro 2020

Mixschotel gehaald, meer dan genoeg! Lekker gekruid en goed warm. Een aanrader

marcel
18 dezembro 2020
Peter
15 dezembro 2020
Lub
12 dezembro 2020
LA
10 dezembro 2020
Anna
6 dezembro 2020

Het eten was weer heerlijk en de bezorging vriendelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marcel
6 dezembro 2020
Theo Beumer
4 dezembro 2020

Eten was prima, vooral de aardappelschijfjes vinden we hier erg lekker.

Esther van Drie
30 novembro 2020

Tot nu toe altijd lekker eten. Dit keer vond ik de falafel echt niet lekker. Droog en ik vermoed niet zelf gemaakt.

Dirk
29 novembro 2020

Alles op tijd bezorgd. Het smaakte prima.👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
27 novembro 2020
Esther van Drie
24 novembro 2020

Wat was dit eten lekker! We hadden shoarma of kapsalon. De mannen hadden er zelfs genoeg aan. Goed gevuld met vlees en smakelijke sauzen!

Eline
20 novembro 2020
Daphne
20 novembro 2020

Lekker!

Thijs
13 novembro 2020

Keurig op tijd. Lekker van smaak en goed warm.

Anoniem
8 novembro 2020

Het was heerlijk eten

Kees
5 novembro 2020

Prima. Op tijd en zeer smakelijk. 👍

Woestenenk
26 outubro 2020

De pizza’s waren erg lekker, maar helaas niet zo warm meer. Dat was erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
21 outubro 2020

Op tijd geleverd en heel lekker.

PB
17 outubro 2020

Goed eten, vriendelijke bezorging. Aanrader

Sijas
16 outubro 2020

Heerlijke pizza's. Snel klaar. Prima afhaal restaurant.

Bas
15 outubro 2020

Erg vriendelijk personeel en erg lekker gegeten

Dr. Anders
11 outubro 2020

Als vanouds, mooi op tijd en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leontine de Koster
9 outubro 2020

Wij hadden pizza besteld en ze waren supersnel bezorgd door een hele vriendelijke meneer. Alleen waren ze al behoorlijk afgekoeld. De pizza's zijn lekker met een goede bodem. Jammer dat ze niet zo heet meer waren.

Bas
9 outubro 2020

Pizza was er op het afgesproken tijdstip. Daarnaast van zeer goede kwaliteit👍

DGB
3 outubro 2020

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel en sneller bezorgd.

Marije
2 outubro 2020

Lekker gegeten. Pizza's smaakten goed. Kip doner was van goede kwaliteit, shoarma ook. Spare ribs vielen tegen, waren van mindere kwaliteit.

Annemarie
20 setembro 2020

Voor de tweede keer was de bestelling niet in orde. We bestelden friet en asrdappelschijfjes en kregen twee aardappelschijfjes. We bestelden aan saus: mayonaise, whiskysaus, knoflooksaus en uiensaus en kregen 6 bakjes whiskysaus. Graag aandacht hiervoor. Komt slordig over en dat is niet wat we besteld hebben.

Niek
18 setembro 2020
Anja
16 setembro 2020

Lekker eten en een vriendelijke service. De kruiden op de frietjes waren verrukkelijk! Om je vingers bij af te likken. :) Goed werk, mannen!

Ria
13 setembro 2020

Lekker gegeten. Vlotte bezorging. Prima

Veninga
12 setembro 2020

Zoals altijd prima. Op tijd en heerlijk.

Dini
12 setembro 2020

Heerlijke pizza’s, lekker dun en smaken heerlijk !!

Peter
6 setembro 2020

pizza's waren goed warm, en ruim optijd 👍

A Ettema
31 agosto 2020

Net als alle vorige keren weer heerlijk! Ik moest er even wachten maar daardoor waren de pizza's supervers!

Jan Vrielink
31 agosto 2020

De blonde jongen aan de kassa hielp ontzettend goed.

PB
29 agosto 2020

Eten prima zoals altijd, maar eten werd 3 kwartier eerder gebracht dan gevraagd dus dat is niet altijd handig. Verder aanrader.

Job
29 agosto 2020

Slecht

Oudenampsen
24 agosto 2020

eten was lekker, echter was de saus niet bijgeleverd. 2x gebeld, toen het eten op was kregen we de saus. aan de telefoon te horen gekregen dat er meer mensen waren met bestellingen en dat de saus dus niet direct kon worden gebracht. erg teleurstellend.

Peter
23 agosto 2020

bezorging was ruim optijd, de pizza's goed en warm

Jan
17 agosto 2020

Het was weer heerlijk. Netjes op tijd op een drukke zondag. Snel weer.

J R
17 agosto 2020

Top service! Per mail een afhaalbestelling geplaatst. Deze kon ik op tijd afhalen. Erg aardig personeel. Heerlijk gegeten.

Jos toorneman
16 agosto 2020

Pizza pollo en calzone gehaald op15-08-2020. Ze waren heerlijk.

Wouter jolink
10 agosto 2020

Kom hier 1 of 2 keer per jaar, woon ergens anders in het land. Maar blijf ook hier komen nu 4 de jaar op rij en alles weer goed verzorgd en lekker

Simon
8 agosto 2020

10 tot 15 minuten zitten wachten na de opgegeven afhaaltijd voordat het eten klaar was. Wel prima kwaliteit verder.

Van der Linden
7 agosto 2020

alles naar wens, lekkere pizza's prima service.

Anne
6 agosto 2020

De tijd die werd genoemd in de mail werd niet gehaald ivm drukte. Hebben veel langer moeten wachten. Wehadden twee menu’s besteld en bij beiden was de salade vergeten. Hier kwamen we pas achter toen we thuis het tasje met eten uitpakten.

Peter
2 agosto 2020

Pizza's waren goed, alleen niet erg warm

RenS
1 agosto 2020

Wij zijn tevreden terugkerende klanten, bestelling altijd op tijd en warm bezorgd, en smakelijk.

PR
27 julho 2020

Was lekker

Remco
20 julho 2020

Uitstekend! Zeker een aanrader, wij halen voortaan onze pizza's bij jullie!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce
16 julho 2020
Xx
13 julho 2020
Peter
9 julho 2020
Jan
29 junho 2020

Erg lekker en netjes op tijd. Wel jammer kan knoflooksaus op was maar niet genoeg om naar 4 sterren terug te gaan

Dirk
29 junho 2020

Alles prima voor elkaar, op tijd bezorgd en lekker.👍

PB
27 junho 2020

Prima eten en keurig bezorgd. Vriendelijk.

Wouter
11 junho 2020

Goed eten en ruim op tijd.

Rob
11 junho 2020

Prima! Heerlijke pizza's en schotel.

janet
8 junho 2020

En weer klopte onze bestelling niet. We betalen extra voor kaas op de shoarmaschotel en waar is de kaas. Die is er niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Jeruzalem

Dat klopt Excuus voor het ongemak binnenkort krijgt u Tegoed goede van ons

Bianca
8 junho 2020

We kregen onze bestelling na 2 uur. En het eten was kwalitatief niet wat we gewend zijn, ook niet warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der kuip
8 junho 2020

Zeer tevreden was erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
8 junho 2020
Mirjam
6 junho 2020

Het eten dat wij besteld hadden was heerlijk, de bezorging was prima en snel.

Rick
5 junho 2020

De schotels heeft ons prima gesmaakt, en het was ruim voldoende. Een puntje, tijdens het eten koelde het wel snel af.

Janssen
26 maio 2020

Lekker eten en in goede porties

Anja
21 maio 2020

Heerlijk

Wagenaar
19 maio 2020

Alles prima in orde, heerlijk gegeten, goed vers allemaal.Zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
17 maio 2020
Antoinette
9 maio 2020

Heerlijk zoals altijd! Een echte aanrader, verse producten worden er gebruikt en dat proef je! Ook de bezorger vriendelijk en vrolijk we zijn niet anders gewent van Jeruzalem ! Super tevreden.

Dr. a
5 maio 2020
jonker
3 maio 2020

waarom adverteren jullie met korting als je die toch niet krijgt

Rob
1 maio 2020

Deeg was wat slap pizza en broodjes.

Dinand
29 abril 2020

Bestelling was op tijd klaar, pizza's waren vers en lekker.

Petra
29 abril 2020

Heerlijke aardappelschijfjes

Stam Jolanda
28 abril 2020

Prima. Fijn dat we een update kregen bij vertraging. Het was ruim genoeg! (Schotel 2 personen)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
26 abril 2020
miranda gotink
25 abril 2020

De spareribs die mijn man had besteld waren niet gaar normaal moeten ze van het bot afvallen dez zaten nog strak om het bod en taai ook de salades die in devakjes zaten oogden niet echt vers heel jammer vind de kwaliteit laatste tijd minder

Clara Siermann
23 abril 2020

Pizza döner had aan de onderkant veel donkere plekken; smaakte daardoor wat aangebrand. Ook de hoeveelheid döner op de pizza was wat karig.

Pim
20 abril 2020

Eten was lekker

Ans
19 abril 2020

Wederom heerlijke pizza's, en precies op tijd klaar. Wel een uurtje van te voren besteld via de site.

RenS
16 abril 2020

Zoals we gewend zijn kwam het eten op de geplande tijd en het was weer heerlijk.

Hellen
11 abril 2020

Heerlijke pizza’s en super snelle levering!

De Vries
3 abril 2020

Prima gegeten, keurige service

Martin
27 março 2020

Fijne service. En echt een heerlijke Pizza!

RenS
19 março 2020

Bestelling kwam op tijd, eten was ook heerlijk warm en erg smakelijk. Fijn dat er ook weer frites besteld kan worden ipv alleen maar aardappelschijfjes zoals voorheen.

Bo
16 março 2020

Heerlijk eten, prompte bezorging!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
12 março 2020

Zondagavond 2 pizza's besteld. Ze smaakten lekker en waren goed warm.

A koopman
8 março 2020

Goed eten en redelijke bezorgtijd

Steeg
24 fevereiro 2020

2x Kapsalon kip besteld online.Prima op tijd klaar! Was erg lekker. Aanrader! Had wat meer kaas over heen gekund.

Anoniem
23 fevereiro 2020

Was smakelijk

Peter
17 fevereiro 2020
Clara
16 fevereiro 2020

Pizza's weer lekker. Wat weinig paprika en artisjok....vooral ui.

Herman
7 fevereiro 2020

Prima pizza's, spare ribs en shaslick. Via website besteld en op de geplande tijd gereed.

Clara
7 fevereiro 2020

De pizza's waren heerlijk!

Anoniem
23 dezembro 2019

Bestelling opgehaald. Mooi op tijd klaar en goed. Ook voldoende.

Peter
16 dezembro 2019

Pizza's waren niet echt warm, en de korst erg hard. Voor de rest smaakte het goed

Martien de Laat
28 novembro 2019

Levering ruim binnen de aangegeven tijd. Eten was lekker en goed warm. Voor herhaling vatbaar

Peter
18 novembro 2019
Harm
9 novembro 2019
Martien de Laat
27 outubro 2019

Lekker eten, vriendelijke bezorger, snelle levering.

Anita
21 outubro 2019

Online besteld en levering zou 1,5 uur duren. Na 1,5 uur gebeld, men was met de bestelling bezig. Al met al duurde het nog een half uur voordat de bezorger bij ons was. Twee uur tussen bestelling en bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martien de Laat
17 outubro 2019

Bezorgd binnen de aangegeven tijd,. Eten goed verzorgd en heerlijk warm bij aankomst. Alles goed verzorgd conform bestelling. Zeker aan te raden

Anoniem
6 outubro 2019

Eten was lekker, snel klaar en vriendelijke mensen! Zeker aan te raden

Henk
24 agosto 2019
Mirjam
31 julho 2019

Pizza bodem was beetje kartonachtig. Shoarma schotel daarin tegen erg lekker

Martien de Laat
26 julho 2019

Snelle levering, heerlijk eten en nog zo warm alsof het in een restaurant werd opgediend. Uitstekend verzorgd, goede service. We bestellen hier zeker vaker.

jo greutink
24 julho 2019
Jaap
10 julho 2019

Heerlijk eten! Afgehaald en precies op tijd klaar. Aanbevolen :-)

Miranda
7 julho 2019

Smaakte goed manlief had zoete spareribs Die hadden wel zoeter gekund en nog iets malser ze moeten eigenlijk zo van het bot afvallen Mijn kebab van kip helemaal goed 👍

Pek
24 junho 2019

Prima! Tip: Het zou een uur duren maar was er veel sneller. Misschien even de bezorgtijd iets beter aangeven.

Ed
15 junho 2019

Altijd keurig op tijd en prima te eten!

coby wiltink
11 junho 2019

Appel-komkommersalade zat er niet bij.

mirandagotink@msn.com
9 junho 2019

👍😁

ik
13 maio 2019

bestelling wordt op tijd geleverd en van prima kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Muileman
13 maio 2019

De paprika die ik extra op mijn pizza had besteld zat er niet op. De calzone was erg nat. Veel vocht uit ingrediënten.

Md
13 maio 2019

Bezorging op zondag (Moederdag) zou een uur en 5 minuten duren volgens de mail die je krijgt na bestelling. Echter met een half uurtje waren ze er al. Top! Ook netjes dat je mail krijgt wanneer ze vertrekken met je bestelling. Het eten zelf (shoarma schotel) was ook top. Erg veel, ben geen kleine eter maar kreeg dit niet op. Dit was voor ons de eerste keer dat we hier bestelden maar zullen dit zeker vaker doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. en S.
30 março 2019
Mike
26 março 2019

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

janet
21 março 2019

Het viel ons enorm tegen. De bezorging was heel snel , dat was prettig. We hadden een portie spareribs besteld . Dat was 1 klein reepje en daar betaal je dan 7 euro voor. Ik had broodje shoarma hawai , daar staat bij met kaas en ananas. Waar was de kaas , die was er niet kan je er extra bijbestellen voor 1 euro. Bij een broodje shoarma hoort gewoon knoflooksaus. kun je extra voor gaan betalen. We komen regelmatig bij Jeruzalem , meestal voor de pizza,s. Maar dit doen we niet nog een keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thijs
19 março 2019

Lekkere pizza’s. Wat ik erg leuk vind bij Jeruzalem is dat mijn zoontje van 5 zelf zijn pizza mag maken.

Jan
7 março 2019

Online besteld en betaald. Bij het afhalen was de bestelling al klaar, dus geen wachttijd en het was lekker en goed warm!!

R. en S.
3 março 2019
Hans
26 janeiro 2019

Erg lekker en goed vlees.

Edwin
20 janeiro 2019

Prima eten en snel bezorgd Alleen eerste keer saus er niet bij en tweede keer geen patat er bij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herma
20 janeiro 2019

Prima gegeten. Het had wel warmer gemogen. Was al lauw toen ik mijn kapsalon opende en Harfsen ligt niet echt ver van Harfsen

Miranda
12 janeiro 2019

??

M gotink
5 janeiro 2019

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk en binnen een half uur geleverd op vrijdagavond

Aj
31 dezembro 2019

Pizza Margherita te lang in de oven, verbrande korst aan één zijde. Bezorging aanzienlijk sneller dan verwacht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman
20 novembro 2018

Lekkere pizza !! Shoarma ook lekker geen vet onder in het bakje , top

empkes
12 novembro 2018

Gisteren online bestelling gedaan voor circa 30 min later afhalen maar daar aangekomen moest alles nog worden gemaakt en oven in. Uiteindelijk daar nog 50 min gewacht op het eten. Ergens gaat er iets niet goed ondanks dat het zondag is en wat drukker! jammer....

Voskamp
7 novembro 2018

Smaakte heerlijk!

anoniem
2 novembro 2018
Miranda Gotink
13 outubro 2018

Snel bezorgd We hadden 2 kipschotels we misten de paprika en ui door de kip dit was namelijk de vorige keren ook en nu niet helaas Verder was alles goed verzorgd

Miranda Gotink
12 setembro 2018

De kipschotels waren goed de kip iets te droog