Reviews from Jeruzalem Laren

Recent reviews

5.0
Vermeulen
Yesterday

Er zat volgens ons geen uiensaus bij maar saus die brand in je strot, dit heeft wel onze pizza een beetje verpest

Wittenberg
15 May 2022

Het eten smaakte goed en was snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wouter
13 May 2022
HStegeman
8 May 2022
Gre
27 April 2022

Heerlijke pizza’s!

As
9 April 2022
Almat
7 April 2022

Smaakte perfect!

Theo Beumer
3 April 2022

Eten was weer lekker zoals wel vaker, echter dit keer was het niet zo warm. En dat was wel jammer.. Oest wat langer wachten dan normaal, maar dat is niet erg.

Anna
1 April 2022

Wederom heerlijk eten en top bezorging!

Berto Kobes
27 March 2022

Kwaliteit van het eten is prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niek
27 March 2022
Dirk
20 March 2022

Alles op tijd en punctueel bezorgd. Het eten was verrukkelijk. Prima. 👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L
9 March 2022
Herma van den Enk
26 February 2022

Lekker gegeten. Een broodje shoarma en döner schotel speciaal met kaas

Marcel
25 February 2022
Leonie
14 February 2022
Gerrit Kappert
13 February 2022
Heslin
6 February 2022

Helaas erg kleine porties ivt de prijs. Bodem bambino pizza was niet gaar. Pasta viel tegen. Voorheen altijd goede ervaringen

Smits
17 January 2022

Keurig gebeld dat bezorger adres niet kon vinden.Op tijd, maar wel eenling afgekoelde pizza. Sorry, maar nog nooit zo'n slechte pizza gegeten! Niet te snijden, deeg was niet om doorheen te komen en veel te dik. Toppings werkelijk smakeloos. Geen aanrader dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek de Goeij
16 January 2022

Het eten was heerlijk en netjes op tijd. Enige, kleine minpuntje: het bakje met de salade zat niet goed dicht, waardoor de sla door de hele plastic tas heen lag ;).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
12 December 2021

Lekker eten en grote porties!

Lisa
10 December 2021

Anderhalf uur op de bestelling gewacht. Bezorger was vriendelijk. Helaas geen stokbrood met kruidenboter bij de pasta geleverd zoals beloofd, pasta kon wel wat zout gebruiken. Aardappel schijfjes ipv friet zoals gevraagd en geen mayonaise bijgeleverd zoals besteld.

Stegeman
5 December 2021

Was goed verzorgd,ook lekker warm

Anita
21 November 2021
Marc Oudenampsen
20 November 2021

Was weer prima en snel klaar

Dennis
19 November 2021

Al een aantal keer eerder besteld. Heerlijke pizza's en shoarma. Ruime keuze met goede prijzen. Vriendelijke bezorgers. Ga zo door!

Bargeman
30 October 2021
Jaap
25 October 2021

Superlekkere pizza's!

An
24 October 2021

Snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tanja
16 October 2021
Peter
16 October 2021
Rattink
16 October 2021

lekker eten. alles zoals besteld.snel geleverd.doen we zeker nog een keer.

Ronnie
10 October 2021

De bestelling is vaak wel 5 tot 10 minuten later klaar dan de status e-mail aangeeft bij afhalen maar het eten is altijd goed en de portie grootte is ruim voldoende.

Ad
2 October 2021

Zeer lekker en goed op temperatuur.

Ruth
26 September 2021

Duurde helaas erg lang, meer dan een uur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tjerk
26 September 2021

Slechte dag vandaag Eten kwam een half uur te laat Het was koud en ook nog te weinig geleverd Maar prima opgelost korting gekregen en eten nog na geleverd super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adjo Verdick
24 September 2021

Heerlijke Calzone gegeten die heel snel gebracht is.

Tenhave
19 September 2021

Prima was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bargeman
18 September 2021
Douwe
18 September 2021
Paul
18 September 2021

Was OK!

Janet
12 September 2021

Heerlijk gegeten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
12 September 2021

Spaghetti zat géén smaak aan en was koud. Broodjes waren niet goed gekruid alles lag ernaast en bleef er niet op zitten.

Peter
10 September 2021
Haan
9 September 2021

Geen vis pizza, dus na telefoontje van Jeruzalem andere besteld. Hele hele dikke bodem en de vulling is waarschijnlijk er onder weg in bezorging afgewaaid! 2 pizza’s bezorgd binnen 1,8 km voor zo’n totaalbedrag? Echt he, de vogels waren blij met zulke broodkorsten…. Toch een goed doel (vogeltjes) voorzien van eten.

Plat
29 August 2021

Geen vijf sterren omdat het ons opviel dat de porties bijna gehalveerd lijken te zijn, met de smaak is niets mis.

Herbert Meuleman
23 August 2021
Anna
19 August 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd.

Anoniem
8 August 2021

Lekker eten en netjes verzorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koos
7 August 2021

Vanavond een heerlijke pizza gehad. Om 18 uur besteld, maar een half uur moeten wachten. Dit vinden ze normaal, maar volgens klopt er dan iets niet in de planning. Blikjes frisdrank aangeboden en de fooi hoefde niet. Maar dat wilden we niet. De horeca heeft het al moeilijk genoeg gehad.

Inke
1 August 2021

De pizza kwam 45 min later dan de geplande tijd. Ondertussen al gebeld de pizza’s zaten naar mijn gevoel nog niet eens in de oven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
27 July 2021

erg goede service

Bargeman
14 July 2021
van den Enk
11 July 2021
Joost
27 June 2021

Zwaar onderbelegd op een kant en klare bodem. Jammer.

Swenne Bijzet
17 June 2021

Lekkere pizza's! Bij de donorpizza misten we de knoflooksaus.

Peter
14 June 2021

Eten was wederom goed, alleen denk ik dat minimaal voor 20 euro aan eten bestellen veel mensen afschrikt.

Hein
12 June 2021

Helemaal top, optie bezorgd ruime portie en heel smakelijk

Ronny
9 June 2021

Super

Tenhave
23 May 2021

Eten was te vroeg een half uur waren ook nog niet thuis als je een tijd afspreekt hou je daar rekening mee dat was jammer,maar was wel erg lekker groet erik en diny ten have .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
17 May 2021
Johan
14 May 2021

Prima pizza

Dommerholt
13 May 2021

Veel te laat gereed. 18:55 uur in plaats van de afgesproken afhaaltijd van 18:30 uur!

M.Lafleur
12 May 2021

Prima pizza's!!!

A. Plat
9 May 2021

Het was weer heerlijk. Goed gekruid zowel het vlees als de aardappels en patat. We misten de appel komkommersalade van de vorige keren.

oscar
9 May 2021

de kapsalon was geweldig. goede smaak, kwaliteit ingredienten. en de service was zoals altijd goed in orde.

de Haan
27 April 2021
Joke van Heusden
20 April 2021

Heerlijke pizza! We hebben gesmuld. Alleen mag de bodem wat steviger maar de smaaknwas perfect!

Loes
19 April 2021

Online besteld, het zou eerst een uur duren voordat ze konden bezorgen. Opeens kregen we een update van de bestellingstatus en toen waren ze er met 15 minuten! Pizza's waren lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
14 April 2021

Mooi op tijd en goed van kwaliteit en temperatuur!

Rob
10 April 2021

Helaas de pizza geplet door de schotels die er bovenop stonden. Alle vulling zat tegen de deksel. Verder weer erg lekker.

RJ
2 April 2021

Top eten en goede service

jo greutink
29 March 2021
JHB
22 March 2021
Roger
20 March 2021

De eerste keer dat we hier eten halen. Online besteld en betaald. Fijne bestelsite, uitgebreide keuzemogelijkheid. Goed opgezet. Twee pizza's besteld : hawaii en kapsalon. Pizza's waren goed, de kapsalon verrassend lekker. Hadden we nog niet eerder gehad. Op de hawaii had wat meer ananas gemogen, maar was ook goed. De heer achter de toonbank( denk de eigenaar ) was vriendelijk. Al met al, een fijne zaak.

Inge
19 March 2021

Prima

Wilma
14 March 2021

Pizza’s waren overheerlijk, spareribs smaakte prima, ze konden nog wel ietsje langer op het vuur staan dan waren ze super gegaard.

berrie
14 March 2021
Rob
14 March 2021

Het was weer heerlijk!

Paul
7 March 2021

prima op tijd, warm, lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther van Drie
2 March 2021

Goede service lekker eten!

André Petersen
17 February 2021

Heerlijk gegeten, schotel kip shaslik en kip Döner ruime portie’s vlees en netjes verpakt. Een aanrader en wij komen zeker terug.

RenS
14 February 2021
Melany
12 February 2021
Johan Vonkeman
8 February 2021

zaterdag een bestelling gedaan. Helaas een stroomstoring bij Jeruzalem. Werd daar direct netjes over gebeld. Ben benieuwd wanneer ik de betaling teruggestort krijg. met vriendelijke groet, Johan Vonkeman

Patrick
23 January 2021

Tijdig geleverd lekker eten voor een goed prijs. Een aanrader dus.

Ad
22 January 2021

Zeer lekkere pizza,s

Vincent
16 January 2021

Het eten was mooi op tijd. Kreeg keurig een mailt dat de bezorger onderweg was. Het eten was prima.

cobadeus
16 January 2021

Pasta was ok, niet bijzonder. Bezorging en service heel goed.

RenS
10 January 2021
Wim Hakkert
8 January 2021

Pizza was behoorlijk vet. Rest was goed.

Herman
6 January 2021

Eten was prima, levering op tijd. Alleen jammer dat de bestelde uiensaus niet is meegeleverd.

Ilbrink
4 January 2021

Vriendelijk en goede kwaliteit.

Gertjan
24 December 2020
Guus
19 December 2020

Mixschotel gehaald, meer dan genoeg! Lekker gekruid en goed warm. Een aanrader

marcel
18 December 2020
Peter
15 December 2020
Lub
12 December 2020
LA
10 December 2020
Anna
6 December 2020

Het eten was weer heerlijk en de bezorging vriendelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

marcel
6 December 2020
Theo Beumer
4 December 2020

Eten was prima, vooral de aardappelschijfjes vinden we hier erg lekker.

Esther van Drie
30 November 2020

Tot nu toe altijd lekker eten. Dit keer vond ik de falafel echt niet lekker. Droog en ik vermoed niet zelf gemaakt.

Dirk
29 November 2020

Alles op tijd bezorgd. Het smaakte prima.👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
27 November 2020
Esther van Drie
24 November 2020

Wat was dit eten lekker! We hadden shoarma of kapsalon. De mannen hadden er zelfs genoeg aan. Goed gevuld met vlees en smakelijke sauzen!

Eline
20 November 2020
Daphne
20 November 2020

Lekker!

Thijs
13 November 2020

Keurig op tijd. Lekker van smaak en goed warm.

Anoniem
8 November 2020

Het was heerlijk eten

Kees
5 November 2020

Prima. Op tijd en zeer smakelijk. 👍

Woestenenk
26 October 2020

De pizza’s waren erg lekker, maar helaas niet zo warm meer. Dat was erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk
21 October 2020

Op tijd geleverd en heel lekker.

PB
17 October 2020

Goed eten, vriendelijke bezorging. Aanrader

Sijas
16 October 2020

Heerlijke pizza's. Snel klaar. Prima afhaal restaurant.

Bas
15 October 2020

Erg vriendelijk personeel en erg lekker gegeten

Dr. Anders
11 October 2020

Als vanouds, mooi op tijd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leontine de Koster
9 October 2020

Wij hadden pizza besteld en ze waren supersnel bezorgd door een hele vriendelijke meneer. Alleen waren ze al behoorlijk afgekoeld. De pizza's zijn lekker met een goede bodem. Jammer dat ze niet zo heet meer waren.

Bas
9 October 2020

Pizza was er op het afgesproken tijdstip. Daarnaast van zeer goede kwaliteit👍

DGB
3 October 2020

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel en sneller bezorgd.

Marije
2 October 2020

Lekker gegeten. Pizza's smaakten goed. Kip doner was van goede kwaliteit, shoarma ook. Spare ribs vielen tegen, waren van mindere kwaliteit.

Annemarie
20 September 2020

Voor de tweede keer was de bestelling niet in orde. We bestelden friet en asrdappelschijfjes en kregen twee aardappelschijfjes. We bestelden aan saus: mayonaise, whiskysaus, knoflooksaus en uiensaus en kregen 6 bakjes whiskysaus. Graag aandacht hiervoor. Komt slordig over en dat is niet wat we besteld hebben.

Niek
18 September 2020
Anja
16 September 2020

Lekker eten en een vriendelijke service. De kruiden op de frietjes waren verrukkelijk! Om je vingers bij af te likken. :) Goed werk, mannen!

Ria
13 September 2020

Lekker gegeten. Vlotte bezorging. Prima

Veninga
12 September 2020

Zoals altijd prima. Op tijd en heerlijk.

Dini
12 September 2020

Heerlijke pizza’s, lekker dun en smaken heerlijk !!

Peter
6 September 2020

pizza's waren goed warm, en ruim optijd 👍

A Ettema
31 August 2020

Net als alle vorige keren weer heerlijk! Ik moest er even wachten maar daardoor waren de pizza's supervers!

Jan Vrielink
31 August 2020

De blonde jongen aan de kassa hielp ontzettend goed.

PB
29 August 2020

Eten prima zoals altijd, maar eten werd 3 kwartier eerder gebracht dan gevraagd dus dat is niet altijd handig. Verder aanrader.

Job
29 August 2020

Slecht

Oudenampsen
24 August 2020

eten was lekker, echter was de saus niet bijgeleverd. 2x gebeld, toen het eten op was kregen we de saus. aan de telefoon te horen gekregen dat er meer mensen waren met bestellingen en dat de saus dus niet direct kon worden gebracht. erg teleurstellend.

Peter
23 August 2020

bezorging was ruim optijd, de pizza's goed en warm

Jan
17 August 2020

Het was weer heerlijk. Netjes op tijd op een drukke zondag. Snel weer.

J R
17 August 2020

Top service! Per mail een afhaalbestelling geplaatst. Deze kon ik op tijd afhalen. Erg aardig personeel. Heerlijk gegeten.

Jos toorneman
16 August 2020

Pizza pollo en calzone gehaald op15-08-2020. Ze waren heerlijk.

Wouter jolink
10 August 2020

Kom hier 1 of 2 keer per jaar, woon ergens anders in het land. Maar blijf ook hier komen nu 4 de jaar op rij en alles weer goed verzorgd en lekker

Simon
8 August 2020

10 tot 15 minuten zitten wachten na de opgegeven afhaaltijd voordat het eten klaar was. Wel prima kwaliteit verder.

Van der Linden
7 August 2020

alles naar wens, lekkere pizza's prima service.

Anne
6 August 2020

De tijd die werd genoemd in de mail werd niet gehaald ivm drukte. Hebben veel langer moeten wachten. Wehadden twee menu’s besteld en bij beiden was de salade vergeten. Hier kwamen we pas achter toen we thuis het tasje met eten uitpakten.

Peter
2 August 2020

Pizza's waren goed, alleen niet erg warm

RenS
1 August 2020

Wij zijn tevreden terugkerende klanten, bestelling altijd op tijd en warm bezorgd, en smakelijk.

PR
27 July 2020

Was lekker

Remco
20 July 2020

Uitstekend! Zeker een aanrader, wij halen voortaan onze pizza's bij jullie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
16 July 2020
Xx
13 July 2020
Peter
9 July 2020
Jan
29 June 2020

Erg lekker en netjes op tijd. Wel jammer kan knoflooksaus op was maar niet genoeg om naar 4 sterren terug te gaan

Dirk
29 June 2020

Alles prima voor elkaar, op tijd bezorgd en lekker.👍

PB
27 June 2020

Prima eten en keurig bezorgd. Vriendelijk.

Wouter
11 June 2020

Goed eten en ruim op tijd.

Rob
11 June 2020

Prima! Heerlijke pizza's en schotel.

janet
8 June 2020

En weer klopte onze bestelling niet. We betalen extra voor kaas op de shoarmaschotel en waar is de kaas. Die is er niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Jeruzalem

Dat klopt Excuus voor het ongemak binnenkort krijgt u Tegoed goede van ons

Bianca
8 June 2020

We kregen onze bestelling na 2 uur. En het eten was kwalitatief niet wat we gewend zijn, ook niet warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der kuip
8 June 2020

Zeer tevreden was erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
8 June 2020
Mirjam
6 June 2020

Het eten dat wij besteld hadden was heerlijk, de bezorging was prima en snel.

Rick
5 June 2020

De schotels heeft ons prima gesmaakt, en het was ruim voldoende. Een puntje, tijdens het eten koelde het wel snel af.

Janssen
26 May 2020

Lekker eten en in goede porties

Anja
21 May 2020

Heerlijk

Wagenaar
19 May 2020

Alles prima in orde, heerlijk gegeten, goed vers allemaal.Zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
17 May 2020
Antoinette
9 May 2020

Heerlijk zoals altijd! Een echte aanrader, verse producten worden er gebruikt en dat proef je! Ook de bezorger vriendelijk en vrolijk we zijn niet anders gewent van Jeruzalem ! Super tevreden.

Dr. a
5 May 2020
jonker
3 May 2020

waarom adverteren jullie met korting als je die toch niet krijgt

Rob
1 May 2020

Deeg was wat slap pizza en broodjes.

Dinand
29 April 2020

Bestelling was op tijd klaar, pizza's waren vers en lekker.

Petra
29 April 2020

Heerlijke aardappelschijfjes

Stam Jolanda
28 April 2020

Prima. Fijn dat we een update kregen bij vertraging. Het was ruim genoeg! (Schotel 2 personen)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
26 April 2020
miranda gotink
25 April 2020

De spareribs die mijn man had besteld waren niet gaar normaal moeten ze van het bot afvallen dez zaten nog strak om het bod en taai ook de salades die in devakjes zaten oogden niet echt vers heel jammer vind de kwaliteit laatste tijd minder

Clara Siermann
23 April 2020

Pizza döner had aan de onderkant veel donkere plekken; smaakte daardoor wat aangebrand. Ook de hoeveelheid döner op de pizza was wat karig.

Pim
20 April 2020

Eten was lekker

Ans
19 April 2020

Wederom heerlijke pizza's, en precies op tijd klaar. Wel een uurtje van te voren besteld via de site.

RenS
16 April 2020

Zoals we gewend zijn kwam het eten op de geplande tijd en het was weer heerlijk.

Hellen
11 April 2020

Heerlijke pizza’s en super snelle levering!

De Vries
3 April 2020

Prima gegeten, keurige service

Martin
27 March 2020

Fijne service. En echt een heerlijke Pizza!

RenS
19 March 2020

Bestelling kwam op tijd, eten was ook heerlijk warm en erg smakelijk. Fijn dat er ook weer frites besteld kan worden ipv alleen maar aardappelschijfjes zoals voorheen.

Bo
16 March 2020

Heerlijk eten, prompte bezorging!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
12 March 2020

Zondagavond 2 pizza's besteld. Ze smaakten lekker en waren goed warm.

A koopman
8 March 2020

Goed eten en redelijke bezorgtijd

Steeg
24 February 2020

2x Kapsalon kip besteld online.Prima op tijd klaar! Was erg lekker. Aanrader! Had wat meer kaas over heen gekund.

Anoniem
23 February 2020

Was smakelijk

Peter
17 February 2020
Clara
16 February 2020

Pizza's weer lekker. Wat weinig paprika en artisjok....vooral ui.

Herman
7 February 2020

Prima pizza's, spare ribs en shaslick. Via website besteld en op de geplande tijd gereed.

Clara
7 February 2020

De pizza's waren heerlijk!

Anoniem
23 December 2019

Bestelling opgehaald. Mooi op tijd klaar en goed. Ook voldoende.

Peter
16 December 2019

Pizza's waren niet echt warm, en de korst erg hard. Voor de rest smaakte het goed

Martien de Laat
28 November 2019

Levering ruim binnen de aangegeven tijd. Eten was lekker en goed warm. Voor herhaling vatbaar

Peter
18 November 2019
Harm
9 November 2019
Martien de Laat
27 October 2019

Lekker eten, vriendelijke bezorger, snelle levering.

Anita
21 October 2019

Online besteld en levering zou 1,5 uur duren. Na 1,5 uur gebeld, men was met de bestelling bezig. Al met al duurde het nog een half uur voordat de bezorger bij ons was. Twee uur tussen bestelling en bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martien de Laat
17 October 2019

Bezorgd binnen de aangegeven tijd,. Eten goed verzorgd en heerlijk warm bij aankomst. Alles goed verzorgd conform bestelling. Zeker aan te raden

Anoniem
6 October 2019

Eten was lekker, snel klaar en vriendelijke mensen! Zeker aan te raden

Henk
24 August 2019
Mirjam
31 July 2019

Pizza bodem was beetje kartonachtig. Shoarma schotel daarin tegen erg lekker

Martien de Laat
26 July 2019

Snelle levering, heerlijk eten en nog zo warm alsof het in een restaurant werd opgediend. Uitstekend verzorgd, goede service. We bestellen hier zeker vaker.

jo greutink
24 July 2019
Jaap
10 July 2019

Heerlijk eten! Afgehaald en precies op tijd klaar. Aanbevolen :-)

Miranda
7 July 2019

Smaakte goed manlief had zoete spareribs Die hadden wel zoeter gekund en nog iets malser ze moeten eigenlijk zo van het bot afvallen Mijn kebab van kip helemaal goed 👍

Pek
24 June 2019

Prima! Tip: Het zou een uur duren maar was er veel sneller. Misschien even de bezorgtijd iets beter aangeven.

Ed
15 June 2019

Altijd keurig op tijd en prima te eten!

coby wiltink
11 June 2019

Appel-komkommersalade zat er niet bij.

mirandagotink@msn.com
9 June 2019

👍😁

ik
13 May 2019

bestelling wordt op tijd geleverd en van prima kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Muileman
13 May 2019

De paprika die ik extra op mijn pizza had besteld zat er niet op. De calzone was erg nat. Veel vocht uit ingrediënten.

Md
13 May 2019

Bezorging op zondag (Moederdag) zou een uur en 5 minuten duren volgens de mail die je krijgt na bestelling. Echter met een half uurtje waren ze er al. Top! Ook netjes dat je mail krijgt wanneer ze vertrekken met je bestelling. Het eten zelf (shoarma schotel) was ook top. Erg veel, ben geen kleine eter maar kreeg dit niet op. Dit was voor ons de eerste keer dat we hier bestelden maar zullen dit zeker vaker doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. en S.
30 March 2019
Mike
26 March 2019

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

janet
21 March 2019

Het viel ons enorm tegen. De bezorging was heel snel , dat was prettig. We hadden een portie spareribs besteld . Dat was 1 klein reepje en daar betaal je dan 7 euro voor. Ik had broodje shoarma hawai , daar staat bij met kaas en ananas. Waar was de kaas , die was er niet kan je er extra bijbestellen voor 1 euro. Bij een broodje shoarma hoort gewoon knoflooksaus. kun je extra voor gaan betalen. We komen regelmatig bij Jeruzalem , meestal voor de pizza,s. Maar dit doen we niet nog een keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thijs
19 March 2019

Lekkere pizza’s. Wat ik erg leuk vind bij Jeruzalem is dat mijn zoontje van 5 zelf zijn pizza mag maken.

Jan
7 March 2019

Online besteld en betaald. Bij het afhalen was de bestelling al klaar, dus geen wachttijd en het was lekker en goed warm!!

R. en S.
3 March 2019
Hans
26 January 2019

Erg lekker en goed vlees.

Edwin
20 January 2019

Prima eten en snel bezorgd Alleen eerste keer saus er niet bij en tweede keer geen patat er bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herma
20 January 2019

Prima gegeten. Het had wel warmer gemogen. Was al lauw toen ik mijn kapsalon opende en Harfsen ligt niet echt ver van Harfsen

Miranda
12 January 2019

??

M gotink
5 January 2019

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk en binnen een half uur geleverd op vrijdagavond

Aj
31 December 2019

Pizza Margherita te lang in de oven, verbrande korst aan één zijde. Bezorging aanzienlijk sneller dan verwacht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herman
20 November 2018

Lekkere pizza !! Shoarma ook lekker geen vet onder in het bakje , top

empkes
12 November 2018

Gisteren online bestelling gedaan voor circa 30 min later afhalen maar daar aangekomen moest alles nog worden gemaakt en oven in. Uiteindelijk daar nog 50 min gewacht op het eten. Ergens gaat er iets niet goed ondanks dat het zondag is en wat drukker! jammer....

Voskamp
7 November 2018

Smaakte heerlijk!

anoniem
2 November 2018
Miranda Gotink
13 October 2018

Snel bezorgd We hadden 2 kipschotels we misten de paprika en ui door de kip dit was namelijk de vorige keren ook en nu niet helaas Verder was alles goed verzorgd

Miranda Gotink
12 September 2018

De kipschotels waren goed de kip iets te droog